INFINATEZ di JomHeboh Melaka

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kami ingin meminta maaf kepada para pengunjung setia kerana kekurangan waktu untuk kami memperbaharui konten blog ini buat masa ini diatas kesibukan kami dengan aktiviti-aktiviti yang disusun oleh pihak TV3 bagi peserta peserta Gangstarz. Namun kami tetap akan meluangkan sedikit masa untuk berkongsi apa sahaja informasi terbaru secara terus daripada kami sendiri.

Pada 7 dan 8 April 2007, kami akan berkunjung ke Air Keroh Melaka bagi memeriahkan lagi karnival Jom Heboh yang akan diadakan khusus untuk warga Melaka. Pada bulan yang lalu, kami telah bertandang ke Kuantan dan Alhamdulillah, berjaya sedikit sebanyak menarik perhatian warga negeri Pahang dan seterusnya menghiburkan mereka dengan persembahan kami. Kali ini tiba giliran warga negeri Melaka Bandaraya Bersejarah pula. Jadi kami amat amat berharap kepada warga negeri Melaka dan Air Keroh khususnya untuk turut bersama sama memeriahkan lagi karnival Jom Heboh kali ini.

Jangan lupa juga untuk menyaksikan persembahan kami secara live dan melalui kaca television di pentas Jom Heboh Melaka kali ini. Insya Allah kami akan memberi persembahan yang sebaik mungkin. Kami berharap agar sahabat sahabat dapat mendoakan agar kami mampu membuat persembahan yang terhebat khusus untuk warga Melaka.

Teruskan mengundi kami untuk Gangstarz.
INFINATEZ

0 comments: